fogaszati biztositas_online kalkulacio

Kiegészítő fogászati biztosítás várakozás nélküli azonnali védelemmel

Kösse meg, ameddig még nem késő.

4.6/5

4,6/5 – Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) által meghatározva. 246.162 értékelés alapján.

Meglepően drága kezelés vár Önre? A Zahn-Ersatz-Sofort (Azonnali fogpótlás) segítségével a fogorvos számlájából való részesedését legjobb esetben 0 euróra csökkentheti. Csak a törvényes egészségbiztosítással rendelkezők számára.

Azonnali szolgáltatás

Még akkor is, ha már van kezelési- és költségterve.

Alacsony fogászati költségek

Legjobb esetben az ERGO 0 €-ra csökkenti a fogorvos számlájáról való részesedését.

Hiányzó fogak pótlása

A hiányzó fogak pótlása is biztosított. Fogpótlásnak minősülnek a koronák, a hidak, a protézisek és az implantátummal támogatott fogsorok.

További információk a fogászati biztosításunkról 

Példaszámítás

Költségpélda a fogpótlás kezelésének gyakorlatából

A felső állcsont és az alsó állkapocs fogpótlása híddal

 

Összes költség: 4510,88 €

– Kötelező egészségbiztosítási hozzájárulás: 2219,94 €

= Saját hozzájárulás további biztosítás nélkül: 2290,94 €

– Azonnali fogpótlás (ZEZ) tarifakedvezménye: 2219,94 EUR

= Saját hozzájárulás azonnali fogpótlási biztosítással: 71,00 €

Azonnali fogpótlás

Járt már fogorvosnál és fogpótlásra volt szükség?

A Zahn-Ersatz-Sofort (Azonnali fogpótlás) segítségével a fogorvos számlájából való részesedését
legjobb esetben 0 euróra csökkentheti. Csak a törvényes egészségbiztosítással rendelkezők számára.

4.6/5

4,6/5 – Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) által meghatározva.

246.162 értékelés alapján.

GYIK – Ezt kérdezik az ERGO Ügyfelei

Ha nagyra értékeli az egészséges, szép fogakat, a legjobb, ha magán fogászati ​​biztosítást köt. Azért, mert egy ponton mindenkinek el kell mennie a fogorvoshoz. A törvényben előírt egészségbiztosítás pedig csak az alapellátást fizetik. Legtöbbször ezt is láthatja – sajnos. A kiegészítő fogászati ​​biztosítással jobb kezelést engedhet meg magának. Ideális esetben nem fizet egy centet sem a zsebéből ezért.

De melyik kiegészítő fogászati ​​biztosítás megfelelő az Ön számára? Ez teljes mértékben az Ön igényeitől függ. Az ERGO kiegészítő fogászati ​​biztosításának rövid áttekintése segít ennek meghatározásában.

A legfontosabb kérdés: Van-e már kezelési- és költségterve egy adott fogpótló intézkedésre? Még akkor is, ha ez a helyzet, akkor is fedezheti magát. Ha Ön jelenleg fogászati ​​kezelésre jár, vagy éppen megkezdi ezt, akkor a kiegészítő fogászati ​​biztosítás várakozás nélkül azonnal segítséget nyújt Önnek. Azért, mert az első naptól biztosítja a fogpótlást.

Nem tervezett kezelést, de fedezni szeretné magát jövőbeli kezelés esetén? Ezután több lehetősége van az ERGO-nál a megfelelő kiegészítő fogászati ​​biztosítás megtalálásához. A leggyorsabb módszer a Kiegészítő fogászati ​​biztosítás összehasonlítása oldalon található. Először fontolja meg, hogy biztosítani szeretné-e a fogak megtartását vagy a fogsorokat – vagy mindkettőt – a teljes védelem érdekében. Legyen szó profilaxisról, gyökérkezelésről vagy implantátumokról: Ön dönti el, hogy mit szeretne lefedni.

Költségvetésétől függően választhat alapvető, kényelmi vagy prémium védelem közül, akárcsak egy magán beteg a fogorvosnál. Így mindössze néhány kattintással megtalálhatja a megfelelő fogászati ​​biztosítást.

Az azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítás várakozási idő nélkül azt jelenti: Amint megkötötte a biztosítást, Ön fedezve van. És azonnal jogosult az ellátásokra. Várakozás nélkül. Ezt az egyedülálló kiegészítő fogászati ​​biztosítást azonnal megkötheti, még akkor is, ha megvan a fogorvosi kezelési- és költségterve. Még akkor is, ha a fogpótlás már elkezdődött.

Ha a kezelés nem tartott tovább 6 hónapnál, és még nem fejeződött be, akkor a következő ellátást kapja: Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megduplázza a törvényes egészségbiztosításból származó állandó támogatást – a teljes számla 100% -ig. A legjobb esetben a saját hozzájárulás 0 euró. Emellett nincsenek egészségügyi problémák és nincsenek éves korlátok.

A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás mindenki számára alkalmas, aki törvényesen biztosított. Azért, mert magánellátás nélkül, törvényesen biztosított személyként, a fogsor költségeinek nagy részét Ön fizeti, más szóval a koronákat, hidakat vagy protéziseket Ön fizeti. Az egészségbiztosító csak állandó támogatást fizet. Azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítással és várakozás nélkül nem maradnak ezek a költségek.

Sajnos a várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás nem alkalmas a magánbiztosítottak számára. Azért, mert egyik különlegessége, hogy megduplázza a törvényes egészségbiztosítás rögzített, állandó támogatását.

Ha a kezelés nem tartott tovább 6 hónapnál, és még nem fejeződött be, akkor a következő ellátást kapja: Az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megduplázza a törvényes egészségbiztosításból származó állandó támogatást – a teljes számla 100% -ig. A legjobb esetben a saját hozzájárulás 0 euró. Emellett nincsenek egészségügyi problémák és nincsenek éves korlátok.

A legtöbb ember a legjobb ellátás ellenére sem kíméli a fogsorokat. Gyakran teljesen meglepő módon válik a beavatkozás szükségessé. Aki nem tett óvintézkedéseket, hirtelen több ezer eurós költségekkel szembesül. Pontosan ezért van értelme a kiegészítő fogászati ​​biztosításnak azonnali ellátásokkal, várakozási idő nélkül.

Ennek az olcsó kiegészítő fogászati ​​biztosításnak a nagy előnye: Akkor is megkötheti, ha a fogpótlás kezelése már javasolt. Még akkor is, ha a fogpótló kezelés akár 6 hónappal ezelőtt elkezdődött, és még nem fejeződött be, fizetnek. Azért, mert az azonnali ellátásokkal járó kiegészítő fogászati ​​biztosítás nem tartalmaz semmilyen várakozási időt vagy további korlátozást az ellátásokra.

De vigyázat: Ha a fogászati ​​kezelése több mint 6 hónappal ezelőtt kezdődött, várakozási idő nélkül semmilyen ellátást nem kap a kiegészítő fogászati ​​biztosításból.

Azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítással megduplázza a fogpótlásokra vonatkozó törvényi egészségbiztosítási támogatást a fogorvos számlájának 100%-ig. Tehát lényegesen alacsonyabb pótdíja lesz a koronákra, hidakra vagy más fogpótlási intézkedésekre. A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás előnyeivel a saját hozzájárulása akár 0 euróra is csökkenthető.

Az ERGO a fogpótlással azonnali és várakozási idő nélkül előnyöket nyújt a következő fogpótlásokhoz:

 • Koronák esetében: A korona a természetes fogak vagy implantátumok protetikus bevonata fémmel, műanyaggal vagy kerámiával.
 • Hidak hiányzó fogak pótlásához (rögzített hidak)
 • Protézisek esetén: Ezek egyes fogak (részleges protézis, rész-protézis) vagy az összes fog (teljes protézis) pótlására szolgáló fogászati ​​ Leginkább műanyag alapúak, a részleges fogsorok fém alapúak is lehetnek. A pótfogak porcelánból készülhetnek. A műanyagot azonban gyakrabban használják.

 • Implantátummal támogatott fogsorok esetében: Az implantátumok kerámiából vagy titánból készült mesterséges foggyökerek, amelyeket az állcsontba ültetnek be. Koronák, hidak vagy protézisek rögzítésére szolgálnak, amelyeket ezután implantátum-támasztott fogsornak neveznek. Az implantátumok magas szintű kényelmet nyújtanak szinte természetazonos megjelenésüknek köszönhetően.

Egyébként: Még akkor is, ha már nincs minden foga, várakozás nélkül megéri Önnek a kiegészítő fogászati ​​biztosítás. A meglévő fogsor és a hiányzó fogak is biztosítottak. Ez azt jelenti: Egy hiányzó fogat pótolni kell, például egy híddal, akkor azonnal és várakozás nélkül részesül a kiegészítő fogászati ​​biztosításból.

Csak egy korlátozás van: a törvényi egészségbiztosításból származó előleggel és harmadik felektől származó visszatérítésekkel együtt az ERGO-tól megkapja a megtérítendő költségek maximumát. A fogorvosok (GOZ) és az orvosok (GOÄ) számára jelenleg érvényben lévő német díjtáblázat keretein belül az ott meghatározott maximális mértékű díjakat térítik vissza. A fogorvos számláját addig fedezik, ameddig a fogorvos a díjszabáson belül számláz.

Nem kap azonnal kiegészítő fogászati ​​biztosítási szolgálatást, várakozási idő nélkül a következő esetekben:

 • A fogak megőrzését szolgáló kezelések, például professzionális fogtisztítás, tömés (inlay és onlay), gyökérkezelés stb.
 • Fogszabályozó intézkedések
 • Több mint 6 hónappal ezelőtt elkezdődött fogászati ​​beavatkozások
 • A biztosítás megkezdése előtt befejezett fogászati ​​beavatkozások
 • Azok a díjak, amelyek nem felelnek meg a fogorvosok (GOZ) vagy az orvosok (GOÄ) vonatkozó díjtáblázatának, vagy meghaladják az ott meghatározott maximális díjakat
 • Fogászati ​​vagy orvosi intézkedések vagy fogászati ​​laboratóriumi munkák és anyagok, amelyek meghaladják az orvosilag szükséges mértéket. Ezekben az esetekben az ERGO ésszerű mértékben csökkentheti az hozzájárulásokat.
 • Az orvosi kezelés vagy egyéb szolgáltatások költségei, amelyek észrevehetően aránytalanok a nyújtott szolgáltatásokhoz képest
 • Megegyezett számlák, amelyek meghaladják a fogorvosok (GOZ) vagy az orvosok (GOÄ) díjtáblázatát
 • Funkcionális elemzés és funkcionális terápiás szolgáltatások
 • Biztosítási események szándék alapján, beleértve azok következményeit is

Sok kiegészítő fogászati ​​biztosítás nem fizet azonnal. Gyakran több hónapot kell várnia, mire jogosult a költségekre. És akkor is vannak maximális összegek, amelyek évről évre nőnek. Az ERGO-nál az alábbiak érvényesek: A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosításnak nincsenek ellátási korlátozásai. Ez azt jelenti, hogy azonnal korlátlan ellátásban részesül a megbeszélt fogpótlásért. Várakozás nélkül. Még akkor is, ha a kezelést már ajánlották vagy megkezdték. És anélkül, hogy az első években a biztosítási összeget megdöbbentené, mint más tarifáknál szokás.

Egy másik akadály: A biztosító költségeinek csökkentése érdekében számos kiegészítő fogászati ​​biztosítási kötvény várakozás nélkül tartalmaz egészségügyi kérdéseket. De az ERGO várakozás nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosításával semmilyen egészségügyi kérdésre nem kell válaszolnia. Lehet, hogy még kezelés alatt is áll. Az egyetlen fontos dolog, hogy a fogászati ​​kezelés még nem ért véget a szerződés megkötésekor.

Figyelem: Az ERGO azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosításának minimális szerződéses időtartama 24 hónap. Ezen minimális szerződéses időszak után minden naptári hónap végén felmondhatja a biztosítást.

A legjobb várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás a tesztben és az összehasonlításban: Az ERGO-nál az ellátásokat azonnal fedezik

Következtetés levonása

Fogpótlásra van szüksége? Ha várakozás nélkül keresi a legjobb kiegészítő fogászati ​​biztosítást az ERGO-nál, az eset egyértelmű: Az azonnali kiegészítő fogászati ​​biztosítás az egyetlen, és ezért automatikusan a legjobb, várakozás nélkül garantált fogászati ​​biztosítás. Azért, mert csak ezzel a tarifával van joga arra, hogy az ERGO fizessen a biztosítás kezdetétől.

Azonban nem kell elzárkóznia a különböző szolgáltatók kiegészítő fogászati ​​biztosításainak összehasonlításától: az ERGO várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás abszolút kivétel ebben az összehasonlításban. Számos úgynevezett kiegészítő fogászati ​​biztosítás rendszeresen, várakozás nélkül, nagyon jól teljesít a teszten. De a tesztek azt is mutatják, hogy általában már nem tudja magát biztosítani, ha folyamatos fogászati ​​kezelést végez. Az ERGO-nál azonban be tudja magát biztosítani.

Tehát, ha már kezelést kap, és szeretne biztosítást kötni a magas költségek ellen, akkor az eset egyértelmű: A kiegészítő azonnali fogászati ​​biztosítás és várakozás nélkül a legjobb kiegészítő fogászati ​​biztosítás az Ön számára.

Nem számít Önnek, hogy a fogászati biztosítása azonnal fizet? Ha más szempontokat értékel, keresse meg a kiegészítő fogászati ​​biztosítás összehasonlítását. Ott kombinálhatja a számára fontos szolgáltatásokat. Vagy választhat az ERGO és a DKV kiegészítő fogászati ​​biztosításai közül. Így megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb kiegészítő fogászati ​​biztosítást – várakozási idővel vagy anélkül, akárcsak szeretné.

A várakozási idő nélküli kiegészítő fogászati ​​biztosítás költségei az életkortól függenek: Ezt a védelmet havi 22.40 € -tól kapja. A 20 éven felüliek havonta 33,90 eurót fizetnek. Így az azonnali fogászati ​​biztosítás talán nem a legolcsóbb fogászati ​​biztosítás. De azonnal véd a fogorvosnál jelentkező magas költségek ellen. Az ERGO kiegészítő fogászati ​​biztosításával a következőket kapja:

 • Nincs várakozási idő
 • Nincs szakaszos biztosítási összeg (“Zahnstaffel – fogászatai szakaszos biztosítási összeg”)
 • Nincs teljesítménykorlátozás

Ez azt jelenti: A maximális biztosítási összeget kizárólag a törvényes egészségbiztosításból származó támogatás korlátozza. Ez nem lehet magasabb, mint ez az úgynevezett rögzített állandó juttatás: Éppen annyit kap az ERGO-tól, mint az egészségbiztosítótól. Azonban legfeljebb a visszatérítendő kiadások értékéig. A legjobb esetben ez a teljes fogászati ​​számlát fedezi. A kiegészítő fogászati ​​biztosítással 0 eurós költséget fizet a fogpótlásra várakozás nélkül.

Ha azonnal és várakozás nélkül fel szeretné mondani a kiegészítő fogászati ​​biztosítást – nem probléma. Csak figyeljen a szerződés minimális időtartamára, a 24 hónapra. Ezután minden hónap végén felmondhatja a biztosítást.

Ennyit takaríthat meg – Költségszámolás a gyakorlatból

 

Fogpótlás

Fogpótlás

Fogpótlás

Hidak a felső és az alsó állkapocsban

Összes költség: 4611,21

A törvényes egészségbiztosítás által fedezve: 2688,58 €

Önrész

Biztosítás nélkül: 1922,63

Az Azonnali fogpótlás biztosítással: 0,00

Implantátum

Összes költség: 2949,19

A törvényes egészségbiztosítás által fedezve: 797,47 €

Önrész

Biztosítás nélkül: 2151,72

Az Azonnali fogpótlás biztosítással: 1354,25

Híd és teleszkóp-protézis

Összes költség: 7887,28

A törvényes egészségbiztosítás által fedezve: 4707,89 €

Önrész

Biztosítás nélkül: 3179,39

Az Azonnali fogpótlás biztosítással: 0,00

 

 

4 lépésben visszakaphatja a mosolyát:

 1. Fogászati biztosítás kiválasztása
 2. Várakozási idő nélküli biztosítás megkötése
 3. Fogászati beavatkozás
 4. Legtöbb 100%-os visszatérítés

Tarifakalkulátor:

Ha az Ön törvényes egészségbiztosítója támogatást fizet, az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megduplázza azt a teljes számla 100%-ig. Még az olyan külföldi kezelések esetében is, amelyeket az egészségbiztosító társaság támogat.

Még akkor is, ha a kezelési- és költségtervet már elkészítették. Még a hiányzó fogak is biztosítottak.

A személyes adatok feldolgozása során a Németországi Biztosítások betartják az EU általános adatvédelmi rendeletének előírásait. Részletes információkat az adatvédelmi oldalunkon talál. Ha ajánlatot kér, megkapja az információkat a szerződés dokumentumaiban.

60 napos lemondási garancia

A szerződéstől a törvény által előírtnál jóval hosszabb ideig – a szerződési dokumentumok kézhezvételét követő 60 napig – elállhat.

Szolgáltatásunk

Csak a törvény által biztosítottaknak

Azonnali fogpótlás (ZEZ)

Szolgáltatások

Ha a biztosítási esemény bekövetkezik, az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) megtéríti az ellátást ugyanolyan összegben, mint a diagnózishoz kapcsolódó rögzített támogatásokat, amelyeket a törvényi egészségbiztosítás megtérít. Az ellátások összegének kiszámításakor figyelembe vesznek minden bónuszt vagy nehezített ellátást (fogászati ​​és fogtechnikai szolgáltatások). Az ERGO a következőket biztosítja:

 • Koronák
 • Hidak
 • Protézisek
 • Implantátummal támogatott fogsor

A törvényes egészségbiztosítás előlegével és a harmadik felek költségtérítésével együtt a megtérítendő költségek maximumát megkapja a fogsor biztosítással együtt.

A biztosítási fedezet tárgya

A biztosítási fedezet a biztosítási kötvényben szereplő biztosítás megkezdésével kezdődik.

Kiterjesztett biztosítási fedezet vonatkozik azokra a fogászati ​​beavatkozásokra, amelyeket a biztosítás kezdete előtt 6 hónapon belül kezdtek el, és amelyek a biztosítás kezdetén még folyamatban vannak.

Ezek tartalmazzák a következőket:

 • Koronák
 • Hidak
 • Protézisek
 • Implantátummal támogatott fogsor
 • A javítás

A laboratóriumi munka és a szükséges anyagok

Várakozási idő

Nincs

Nincs biztosítási fedezet a következőkre:

 • Több mint 6 hónappal azelőtt elkezdett fogászati ​​beavatkozások
 • A biztosítás megkezdése előtt befejezett fogászati ​​beavatkozások
 • A díjak olyan részei, amelyek nincs előírva a fogorvosokra (GOZ) vagy az orvosokra (GOÄ) vonatkozó díjtáblázat rendelkezéseiben, vagy meghaladják az ott meghatározott maximális díjakat
 • Fogászati ​​vagy orvosi beavatkozások vagy fogászati ​​laboratóriumi munkák és anyagok, amelyek meghaladják az orvosilag szükséges mérté Ezekben az esetekben az ERGO Krankenversicherung AG (Egészségügyi Biztosító Társaság) ésszerű összegig csökkentheti hozzájárulását
 • Az orvosi kezelés vagy egyéb szolgáltatások költségei, amelyek észrevehetően aránytalanok a nyújtott szolgáltatásokhoz képest
 • Fogorvosok (GOZ) vagy orvosok (GOÄ) díjtáblázatán túllépő egyeztetett számlák
 • Funkcionális elemzés és funkcionális terápiás szolgáltatások

Biztosítási események szándék alapján, beleértve azok következményeit is

A szerződés minimális időtartama

24 hónap – a minimális szerződéses időszak lejárta után minden naptári hónap végén felmondhatja a fogpótlás biztosítását.

Hatályos

Világszerte

Megjegyzés

Csak a törvényes egészségbiztosítással rendelkezők számára

Az ERGO ajánlatai csak azokra vonatkoznak, akiknek állandó lakóhelyük Németországban van és banki adataik Németországban vannak.

Kérdése van?

Német biztosítás szakértő

Több mint 30 év tapasztalat
a Német biztosítási piacon.

Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen
és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!

Német biztosítás szakértő

Kérdése van?

Több mint 30 év tapasztalat a Német biztosítási piacon.
Keressen bizalommal!

Szívesen tájékoztatjuk emailen és telefonon, minden nap 
8:00 és 20:00 között!